Bina Jenama Produk Kosmetik Sendiri Dengan Modal Hanya RM99

Bina Jenama Produk Kosmetik Sendiri Dengan Modal Hanya RM99 | Adakah anda sedang mencari kilang kosmetik untuk menghasilkan atau mengeluarkan produk kosmetik jenama anda sendiri? Ataupun anda sedang merancang nak keluarkan produk kosmetik jenama sendiri tapi tak tahu kilang kosmetik mana nak buat?

Bina Jenama Produk Kosmetik Sendiri Dengan Modal Hanya RM99


Dalam artikel ini, saya akan kongsikan kepada anda sebuah syarikat kilang kosmetik dan juga makmal R & D kosmetik yang ada di negeri Sabah. Syarikat ini adalah syarikat dibawah naungan Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB) Negeri Sabah yang mana pernah memenangi “Bisnes Pitching” TERAJU dengan hadiah pemberian geran perniagaan sebanyak RM100,000.

Produk yang dipertandingkan pada ketika itu adalah Produk Prebiotic Skincare yang dihasilkan bersama dengan saintis dari Universiti Tempatan. Produk tersebut berjaya menarik perhatian juri dan akhirnya memenangi geran TERAJU. Produk ini menampilkan idea dan inovasi memelihara bakteria baik pada kulit kita. 

Syarikat yang saya maksudkan adalah Kilang dan Makmal R & D Kosmetik, Norcy Beautylab Sdn. Bhd.


Norcy Beautylab Membuka Peluang Founder Baru Hasilkan Jenama Sendiri

Selepas Norcy Beautylab mendapat geran tersebut, CEO dan Pengasasnya Norsiah Ahiddin nekad mendirikan sebuah makmal R & D kosmetik yang sehingga kini banyak membantu melahirkan ramai Founder Produk yang baru.

Justeru itu, memandangkan sambutan yang amat menggalakan daripada warga Malaysia, Norcy Beautylab Sdn Bhd kini menawarkan pakej permulaan membina jenama produk sendiri dengan hanya bermodalkan serendah RM99 sahaja!


Produk Apa Yang Boleh Di Jenamakan ?

Terserah kepada anda nak buat jenama produk apa pun! di kilang kosmetik Norcy Beautylab ada beberapa pilihan produk yang sedia ada untuk dijenamakan. Antaranya adalah:

  • Produk Skin Care 
  • Produk Body Care
  • Produk Kosmetik
  • Produk Hair Care
  • Produk Lip Care
  • Produk Minyak Wangi/Perfume
  • Produk Lain-Lain (Sabun Hotel, Shampoo Hotel, Minyak Urut, dll)

Kilang kosmetik ini bukan sahaja menawarkan pakej permulaan Bina Produk Jenama Sendiri yang rendah malah mempunyai Ahli Kimia Bertauliah (Certified Chemist) yang bertanggungjawab menjalankan Ujian Makmal (Lab Test) dan Kajian terhadap produk anda.

Sekiranya anda mempunyai idea nak buat Produk Kosmetik daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan pihak kilang kosmetik ini akan menjalankan kajian dan penghasilan produk anda. 

Kilang kosmetik kami adalah pilihan terbaik anda!

Hubungi kami melalui Whatsapp untuk maklum balas pantas.0 Comments