Cara Buat Produk Sabun Jenama Sendiri

Cara Buat Produk Sabun Jenama Sendiri | Kita dihidangkan dengan pelbagai jenis produk penjagaan kulit badan iaitu produk sabun mandi. Jika dilihat di pasar raya, agak pening juga bila terlampau banyak pilihan sabun yang ada.

Cara Buat Produk Sabun Jenama Sendiri


Apa yang pasti, jenama produk yang berjaya menembusi pasaran di pasaraya besar ini adalah jenama yang sudah dipercayai oleh pembeli mereka. Agak mustahil nak masuk pasaran besar jika produk yang dihasilkan tidak berkualiti.


Bina Produk Sabun Jenama Sendiri Modal Rendah

Founder produk yang mahu menghasilkan sabun jenama sendiri pasti mencari kilang kosmetik yang boleh menerima MOQ yang rendah.

Memang rezeki anda membaca artikel ini, kerana apa yang saya akan dedahkan mungkin membantu anda mencapai impian mempunyai Produk Sabun Jenama Sendiri.

Tahukah anda, terdapat kilang kosmetik terbaik yang ada di Sabah ini. Kilang kosmetik ini bukan sahaja menawarkan pakej permulaan Bina Produk Jenama Sendiri yang rendah malah mempunyai Ahli Kimia Bertauliah (Certified Chemist) yang bertanggungjawab menjalankan Ujian Makmal (Lab Test) dan Kajian terhadap produk anda.

Sekiranya anda mempunyai idea nak buat sabun daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan pihak kilang kosmetik ini akan menjalankan kajian dan penghasilan produk anda. 

Kilang kosmetik kami adalah pilihan terbaik anda!

Hubungi kami melalui Whatsapp untuk maklum balas pantas.


0 Comments