Cara Buat Produk Shampoo Jenama Sendiri Modal Rendah

Cara Buat Produk Shampoo Jenama Sendiri | Kita dihidangkan dengan pelbagai jenis produk penjagaan rambut, iaitu Shampoo, Hair Tonic, Hair Serum, Hair Perfume, Hijab Spray, Pomade dan Hair Gel. Jika dilihat di pasar raya, agak pening juga bila terlampau banyak pilihan penjagaan rambut yang ada.

Apa yang pasti, jenama produk yang berjaya menembusi pasaran di pasaraya besar ini adalah jenama yang sudah dipercayai oleh pembeli mereka. Agak mustahil nak masuk pasaran besar jika produk yang dihasilkan tidak berkualiti.


Bina Produk Shampoo Jenama Sendiri Modal Rendah

Founder produk yang mahu menghasilkan Shampoo jenama sendiri pasti mencari kilang kosmetik yang boleh menerima MOQ yang rendah.

Memang rezeki anda membaca artikel ini, kerana apa yang saya akan dedahkan mungkin membantu anda mencapai impian mempunyai Produk Penjagaan Rambut/Hair Care Jenama Sendiri.

Cara Buat Produk Shampoo Jenama Sendiri

Tahukah anda, terdapat kilang kosmetik terbaik yang ada di Sabah ini. Kilang kosmetik ini bukan sahaja menawarkan pakej permulaan Bina Produk Jenama Sendiri yang rendah malah mempunyai Ahli Kimia Bertauliah (Certified Chemist) yang bertanggungjawab menjalankan Ujian Makmal (Lab Test) dan Kajian terhadap produk anda.

Sekiranya anda mempunyai idea nak buat  Shampoo daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan pihak kilang kosmetik ini akan menjalankan kajian dan penghasilan produk anda. 

Kilang kosmetik kami adalah pilihan terbaik anda!

Hubungi kami melalui Whatsapp untuk maklum balas pantas.

1 Comments