Norcy Beautylab Kilang Kosmetik Untuk Formulasi Produk Jenama Anda

Norcy Beautylab Kilang Kosmetik Untuk Formulasi Produk Jenama Anda | Adakah anda dalam usaha mencari kilang kosmetik untuk mengeluarkan produk jenama anda sendiri? Kami tahu, terdapat ramai usahawan dan bakal usahawan yang sedang mencari kilang kosmetik untuk memulakan jenama anda tetapi sukar mendapatkan khidmat nasihat dan pilihan makmal terbaik untuk menjalankan R & D produk anda.

Norcy Beautylab Kilang Kosmetik Untuk Formulasi Produk Jenama Anda

Kami di Norcy Beautylab Sdn Bhd, makmal R & D Kosmetik dan juga kilang kosmetik yang mempunyai Ahli Kimia Bertauliah yang berdaftar dengan Institut Kimia Malaysia dan Society Of Cosmetics Scientist Malaysia menawarkan bukan sahaja untuk menjalankan Research & Development untuk produk anda malah menyediakan perkhidmatan untuk pendaftaran produk dengan KKM.


Produk Siap Untuk Di Jenamakan

Kami juga mempunyai produk yang sudah siap untuk di jenamakan. Pelbagai jenis produk Sabun, Minyak Wangi, Lip Care, Skincare, Hair Care dan sebagainya kami sudah siap buat design dengan kegunaan yang sentiasa dicari-cari pengguna diluar sana.

Kami tahu, ramai pengguna Serum Kulit Wajah, Serum Rambut dan Shampoo yang mahukan impact yang ketara seawall penggunaan produk. Sebab itulah, bahan yang banyak digunakan kebanyakkan produk sekarang ini berasaskan sumber semulajadi yang dipercayai dan terbukti merawat kulit dan menyuburkan rambut. Misalnya, penggunaan Sarang Burung Walit dalam serum muka dan penggunaan Madu Kelulut dalam merawat jeragat dan menghaluskan kulit muka.

Di Makmal Norcy Beautylab, kami ada puluhan produk yang sudah READY MADE untuk pelanggan kami. Kami formulasikan khas untuk Founder yang baru nak memulakan perniagaan dengan jenama produk sendiri.

Pakej yang kami tawarkan serendah RM 99.00 dan MOQ 10 unit sahaja! Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi kami melalui whatsapp ini - KLIK SINI

Menjalankan Kajian Dan Formulasi Produk

Norcy Beautylab mengalu-alukan peniaga dan founder baru untuk menjalankan kajian produk bersama kami. Sekiranya anda mempunyai bahan mentah seperti tumbuhan semulajadi dan pokok herba yang berpotensi untuk dikomersialkan menjadi produk kosmetik, anda boleh jalankan di Makmal Kosmetik Norcy Beautylab Sdn Bhd.

Andai kata, anda mempunyai idea bagaimana menyembuhkan bekas luka di wajah yang baru menghidap Chicken Pox dengan menggunakan formulasi Madu Kelulut dan Lidah Buaya/Aloevera? 
Tetapi, anda ada masalah seperti berikut:

 1. Tak tahu bagaimana cara nak bermula?
 2. Tak tahu macam mana nak buat?
 3. Tak tahu dimana nak buat?
 4. Tak tahu kilang kosmetik dimana?
 5. Tiada ilmu dalam menghasilkan produk sendiri?
 6. Tak tahu berapa modal?
 7. Tak tahu nak buat design bagaimana?
 8. Tak tahu nak pakai botol macam mana?
 9. Tak tahu nak guna sistem menjual produk?
 10. Tak tahu undang-undang produk?
 11. Tak tahu macam mana nak pasarkan produk?
 12. Tak tahu tentang sijil-sijil yang diperlukan?
 13. Tak tahu jabatan kementerian mana terlibat?


Segala persoalan anda akan kami jelaskan dalam sesi perbincangan. Hubungi kami - KLIK SINI

Tak kisahlah anda nak buat produk jenama sendiri seperti Sabun Mandi, Sabun Kesihatan Alat Slit Lelaki/Wanita, Minyak Wangi, Serum Muka/Rambut, Shampoo, Lip Matte, Lip Balm, Lip Stick, Foundation, Sabun Hotel, dan sebagainya, kami menerima tempahan produk-produk ini dengan pakej yang sangat mampu dimiliki sesiapapun bakal Founder Produk yang mahu memulakan perniagaan sendiri.


Kenapa Pilih Kilang Kosmetik Kami 

Dengan keadaan ekonomi sekarang ini, kami faham kerunsingan bakal usahawan baru. Modal adalah masalah yang membelenggu dan menghalang mereka yang baru nak memulakan perniagaan dalam bidang kosmetik.

Oleh itu, Norcy Beautylab membuka peluang keemasan ini untuk Founder Baru atau Usahawan yang mahu membina produk jenama sendiri dengan pakej terendah di Malaysia.

Kilang kosmetik kami adalah kilang bertaraf GMP. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut tentang Bina Produk Jenama Sendiri & Formulasi Produk Kosmetik Jenama Sendiri.


0 Comments