Promosi Bina Produk Kecantikan Jenama Sendiri MOQ 100 Pcs Percuma Daftar KKM

Promosi Bina Produk Kecantikan Jenama Sendiri MOQ 100 Pcs Percuma Daftar KKM. Adakah anda peniaga yang sedang mencari kilang kosmetik atau makmal kosmetik yang bertaraf GMP di Malaysia? Anda mempunyai banyak pilihan kilang kosmetik, dan kilang OEM GMP yang terbaik, jika anda mempunyai modal permulaan yang mencukupi.

Promosi Bina Produk Kecantikan Jenama Sendiri MOQ 100 Pcs Percuma Daftar KKM


Bagaimana pula jika anda baru nak mula membina penjenamaan produk sendiri? Melalui kilang OEM, anda perlu membelanjakan puluhan ribu ringgit untuk R & D, Lab Test, Processing, Packaging dan Marketing. 

Kalau kami bantu anda selesaikan masalah ini macam mana? 


Bina Produk Kecantikan Jenama Sendiri Di Norcy Beautylab Sdn Bhd

Kami merupakan Makmal dan Kilang Kosmetik, Norcy Beautylab Sdn Bhd yang bertapak di Matunggong, Kudat. Fokus utama kami adalah penghasilan dan R & D produk kosmetik, kecantikan yang berasaskan bahan-bahan organik. 

Kepakaran kami dalam R & D kosmetik telah membantu ratusan orang owner produk di Malaysia. Tak kiralah anda pemilik produk sedia ada, ataupun baru nak mula membina produk jenama sendiri, kami boleh membantu anda realisasikan impian menghasilkan produk jenama anda sendiri.

Antara produk yang kami hasilkan adalah;

  1. Produk Kosmetik/Kecantikan
  2. Produk Minyak Wangi
  3. Produk Sabun (Kecantikan & Kesihatan)
  4. Dan, banyak lagi jenis produk (atas permintaan)

Walaubagaimanapun, produk-produk ini adalah atas permintaan daripada anda sendiri. Bahan-bahan, pewarna, wangian dan design bergantung kepada permintaan pelanggan. Jika anda ada idea untuk sesuatu produk, kami sedia membantu membuat ujian makmal, R & D keatas bahan tersebut.


Promosi Bina Produk Kecantikan Jenama Sendiri MOQ 100 Pcs Percuma Daftar KKM

Tawaran kami ketika ini adalah Promosi Bina Produk Kecantikan Jenama Sendiri MOQ 100 Pcs Percuma Daftar KKM.

Ya, jika anda mengambil pakej buat produk sendiri dengan kami, MOQ adalah serendah 100 PCS sahaja. 

Pakej ini adalah PERCUMA pendaftaran dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Urusan notifikasi NOT KKM akan kami uruskan.

Bagaimana nak ambil pakej ini?

Terus hubungi kami untuk pertanyaan lanjut.

Tel/Whatsapp : 012-8365418

Email : norcybeautylab@gmail.com 

Semoga dengan perkongsian Promosi Bina Produk Kecantikan Jenama Sendiri MOQ 100 Pcs Percuma Daftar KKM ini membantu anda dalam memulakan atau mengembangkan empayar perniagaan jenama anda nanti.


1 Comments