Norcy Beautylab Pengilang Kosmetik Berdaftar Dengan NPRA KKM

Norcy Beautylab Pengilang Kosmetik Berdaftar Dengan NPRA KKM. Adakah anda sedang mencari pengilang kosmetik yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia? Sebelum memproses produk anda, perkara paling utama yang perlu dilakukan adalah memastikan kilang atau pengeluar produk tersebut adalah berdaftar dengan NPRA, KKM.

Kami di Norcy BeautyLab telah memproses banyak produk pelanggan kami sejak tahun 2017. Bukan itu saja, kami juga mempunyai ramai agen yang membantu memasarkan produk Norcy BeautyLab di Malaysia.


Cara Semak Pengilang Kosmetik Berdaftar NPRA KKM?


Cara untuk menyemak samada pengilang kosmetik tersebut berdaftar dengan Bahagian Regulatori Farmasi Negara (NPRA), Kementerian Kesihatan Malaysia adalah dengan melayari laman web dibawah.

Semakan Daftar Pengilang Kosmetik:

>> https://npra.gov.my/index.php/my/information-2/senarai-pengilang-pemborong-pengimport-di-sistem-quest/senarai-pengilang-kosmetik-di-sistem-quest-2.html


Klik pautan diatas. kemudian taip nama pengilang kosmetik tersebut dibahagian carian.

Norcy Beautylab Pengilang Kosmetik Berdaftar Dengan NPRA KKMNota:

  1. Senarai pengilang kosmetik berikut didapati mematuhi keperluan APB berdasarkan ASEAN Guidelines for Cosmetic Good Manufacturing Practice.
  2. Senarai berikut terhad kepada pengilang yang mengilangkan kosmetik sahaja (iaitu tidak termasuk pengilang berlesen yang turut mempunyai fasiliti pengilangan kosmetik).
  3. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi Seksyen APB, Pusat Komplians dan Kawalan Kualiti di  talian 03-7883 5499.

Berminat nak menghasilkan produk sendiri bersama kami? terus hubungi kami melalui whatsapp >> http://bit.ly/hubungikamisdisini

0 Comments